HÜRRİYET’E BAĞLI KAL
E-Gazete ile tüm gelişmeler, bilgisayar, tablet ve telefonunda.
Aşağıdaki linke tıklayarak, üyelik işlemlerini gerçekleştirebilirsin.
Hürriyet haberlerinden geri kalma, tüm aboneliklerini yönet ve abone ol.
Dünyadan en güncel haberler, Türkiye’den sondakika haberleri, ekonomi dünyasından en flaş gelişmeler için Hürriyet’in uygulamalarını kullanabilirsiniz.
- 1 adet marul
- 1 adeti kırmızı soğan
- 100 gram kurutulmuş domates
- 5 çorba kaşığı sıvı yağ
- Tuz
- Karabiber
- 1 çorba kaşığı kekik
- 6 çorba kaşığı sirke
Marulu yıkayıp ayıklayın ve büyük parçalar halinde doğrayın. Soğanı soyup halkalar halinde doğrayın. Domatesleri de küçük küpler halinde doğrayın.
Malzemelerin tamamını cam bir kapta karıştırın. Dilerseniz salatanın üzerini maydanoz ve fesleğen yaprakları ile süsleyin.
Spor dünyasından tüm haberler, futbol severler için son dakika transfer haberleri, spor dünyasından dikkat çeken gelişmeler için Türkiye'nin haber sitesi http://hurriyet.com.tr ; haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez. Kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.
© Copyright 2022 Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş